Wc verstopt Apeldoorn

Als uw wc verstopt is, dan krijgt u misschien al nare dromen van een overstroomde pot met resten die over de hele vloer glibberen. Vuil en vocht trekt uw vloer of muren in en u wordt er zelf onpasselijk van. Blijf niet in uw zorgen hangen en bel direct onze rioolvakman voor snelle hulp in Apeldoorn of omgeving!

Wc verstopt: wat moet er verwijderd worden?

In een wc kunnen allerlei soorten resten of voorwerpen (per ongeluk) verdwijnen, maar de vraag is altijd wat voor problemen op deze manier kunnen ontstaan. Onze vakman moet dagelijks wc verstoppingen oplossen die veroorzaakt zijn door:

 • Een teveel aan doorgespoelde resten (denk aan dikke proppen wc-papier)
 • Vette resten, bijvoorbeeld de complete inhoud van een frituurpan
 • Vochtige doekjes (nee, die mogen dus niet in uw wc)
 • Tampons en maandverband (deze zetten uit als ze vochtig worden, dus raadt u eens wat er gebeurt als deze worden doorgetrokken?)
 • Voorwerpen die (per ongeluk) in de wc belanden, bijvoorbeeld een wc-blokje, een stuk speelgoed of een luchtverfrisser

Professionele hulp bij verstopping wc

Eigenlijk geeft het niet waardoor uw wc verstopt is geraakt, want voor alles is een oplossing te bedenken. Onze expert voert dan de volgende werkzaamheden voor u uit:

 1. Hij verwijdert de verstopping met een frees of hogedrukreiniger. Soms gebruikt hij ook een gewone ontstoppingsveer, afhankelijk van wat uw wc verstopt.
 2. Hij reinigt de afvoer van het wc goed na. Hoe schoner, hoe minder kans op nieuwe verstoppingen!
 3. Zit de verstopping te diep en/of is er iets anders aan de hand, zoals een defecte leiding? Dan voert de vakman verder onderzoek uit met een rioolcamera.
 4. Moeten er reparaties worden uitgevoerd? Dan wordt dit eerst goed met u besproken. Er gebeurt namelijk niets zonder uw toestemming!
 5. Is de wc verstopping opgelost? Dan geeft de vakman u nog wat vrijblijvende adviezen.
 6. Nog vragen na de behandeling? Onze expert blijft telefonisch bereikbaar.

Kosten ingreep verstopte wc

U bent zonder meer benieuwd naar de kosten voor het verhelpen van een verstopte wc. Helaas kunnen wij u (nog) niet verblijden met een vaste prijs, omdat we nog niet weten hoe ernstig uw probleem is. Een prijsindicatie opvragen is mogelijk, maar onze vakman zal uiteindelijk meer te weten moeten komen over de volgende zaken:

 1. Waardoor is de verstopping veroorzaakt?
 2. Hoe hardnekkig is de wc verstopping?
 3. Is er misschien sprake van een defect? Een inspectie kan dit uitwijzen, maar hier kunnen extra kosten voor gerekend worden.
 4. Zijn reparaties noodzakelijk?
 5. Met welk gereedschap en materialen moet de vakman aan de slag gaan?
 6. Hoeveel uren zullen alle werkzaamheden in beslag nemen?

Verstopping wc? Laat de pot niet overstromen!

Laat de verstopping in uw wc uw dag niet verder bederven en bel ons direct voor een afspraak in Apeldoorn of omgeving. Onze specialist heeft jarenlange ervaring en doet zijn werk iedere dag met veel plezier. Plezier? Jazeker, want hij helpt woningen en bedrijven graag uit de nood!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!