Riool verstopt Apeldoorn

Een riolering verstopping in Apeldoorn lossen wij graag voor u op!

Raakt het riool verstopt in Apeldoorn door opgehoopte resten of is er meer aan de hand? Onze rioolvakman zoekt dit graag voor u uit en lost het probleem op. Als u in Apeldoorn woont of werkt, kunt u direct ons nummer bellen. U wordt altijd binnen 24 uur geholpen: afspraak is afspraak!

Riool verstopt? Wij zijn voorbereid.

Onze rioolvakmannen zijn op alle mogelijke rioolproblemen voorbereid. Zij komen langs met een goed uitgeruste servicewagen om de volgende werkzaamheden uit te kunnen voeren:

 1. Opsporing van de verstopping
 2. Verwijdering van de verstopping (met handgereedschap of mechanisch)
 3. Reparatie of renovatie van kapotte leidingen
 4. Vervanging van leidingen of van het gehele rioolstelsel

Professionele hulp bij riool verstopping in Apeldoorn

Een verstopping in de binnenriolering wordt meestal opgelost met mechanisch gereedschap. Met een verenmachine of hogedrukreiniger wordt het vuil uit de leiding gefreesd of gespoten. Hoe lang de behandeling duurt, hangt af van de ernst van de verstopping. Een voorwerp verwijderen is bijvoorbeeld eenvoudiger dan vet uit de riolering schrapen.

Bevindt de blokkade zich in de buitenriolering, dan moeten er mogelijk hak- en breekwerkzaamheden worden uitgevoerd. Onze specialisten kunnen de verstopping gericht met een rioolcamera opsporen. Zo kan onnodig hak- en breekwerk voorkomen worden.

Riolering verstopt? Zo bepalen we de kosten

Het oplossen van een verstopping kan vrij complex zijn als er ook sprake is van een defect in uw riolering. Onze specialisten kunnen dus niet voor alle opdrachten dezelfde prijs rekenen. Zij nemen per geval de volgende punten in acht:

 1. Waardoor wordt de blokkade veroorzaakt?
 2. Waar zit de (oorzaak van) de verstopping? In binnen- of buitenriolering?
 3. Hoe hardnekkig is de verstopping?
 4. Met welk gereedschap kan de verstopping verwijderd worden?
 5. Wat is de staat van het riool? Zijn er ook reparaties nodig?
 6. Welke materialen zijn nodig om het riool eventueel te repareren?
 7. Hoeveel uren zijn nodig om de opdracht uit te voeren?
U kunt ons alvast bellen voor een kostenraming, dan krijgt u in ieder geval een idee van de hoogte van de prijs. Aansluitend kunt u een afspraak met onze expert maken. Hij komt dan zo spoedig langs om u te helpen. Eenmaal ter plekke krijgt hij ook een beter beeld van uw situatie en kan hij de prijs alsnog aanpassen.

Riool verstopt! Hoe kunt u dit eigenlijk voorkomen?

U wilt geen risico’s meer nemen als het om uw riolering gaat. Het beste wat u dan kunt doen, is u richten op goed onderhoud. Hiermee kunt u al zeker 80% van de verstoppingen voorkomen!

 1. Spoel geen tampons of maandverband door.
 2. Werp vochtige doekjes in de afvalbak, niet in de wc.
 3. Spoel nooit olie of vet door!
 4. Reinig uw afvoeren maandelijks met soda en heet water.
 5. Laat uw hemelwaterafvoer één tot twee keer per jaar reinigen.

Riolering verstopt in Apeldoorn? Dan belt u ons, geen ander!

Onze experts in Apeldoorn komen altijd binnen 24 uur langs om het verstopte riool te verhelpen. U bereikt ons via het nummer dat u op deze website ziet staan. Het maakt niet uit wanneer u belt: ook in het weekend en op feestdagen kan er een specialist langskomen. Als dat geen service is!

Riool verstopt in Apeldoorn?

Wij staan 24/7 voor u klaar!